Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Fandom se smanjuje

Fanovi mahnito uklanjaju tetovaže povezane sa Kanyeom, žale što su ikada to napravili

Autor: L. S.

08.11.2022. 11:16
Fanovi mahnito uklanjaju tetovaže povezane sa Kanyeom, žale što su ikada to napravili

Foto: Foto. TikTok

Nekada im je bio idol, a sada pod svaku cijenu žele maknuti bilo kakav znak povezanosti s reperomKanye West, unatoč brojnim kontroverznim istupima, i dalje uz sebe ima svoju vojsku fanova, no neki od “vojnika” odlučili su se na oštar rez i ukloniti tetovaže koje su nekoć napravili u čast pjevaču.


Radi brojnih antisemitskih i homofobnih izajva zbog kojih West i dalje puno medijske naslovnice, brojni fanovi zažalili su štop su ikada na tijelo stavili tetovaže koje imaju veze sa Westom.


Tako je glazbenik Ashley Smith na ljeto ove godine na zapešće tetovira natpis “Which/One” s naslovnice albuma “The Life of Pablo”.
“Ovaj tip je trebao biti kao jedan od mojih heroja, netko kome težim u stvaranju glazbe i snimanju glazbe”, izjavio je za The Post. “Nije me briga za dizajn, samo ju želim ukloniti sa svog tijela” rekao je promišljajući o prekrivanju tetovaže, za što se na kraju i odlučio u potpunosti ju zacrnivši.


@jerry182269 #stitch with @msnbc #kanye #tattoo #regret #heartbreak ♬ original sound – Jer

Smith nije jedini koji se odlučio na ovakav potez – još jedan TikToker Jer izjavivši: “Moram reći da sam doista počeo žaliti za ovom tetovažom koju sam napravio kada sam imao 18”.