Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

podijelila veselje

Ella Dvornik ne može sakriti uzbuđenje oko jednog događaja

Autor: M. Č.

30.01.2024. 17:52
Ella Dvornik ne može sakriti uzbuđenje oko jednog događaja

Foto: Instagram

'Ja vam ne mogu opisati, ovo mi je trebalo u životu!', poručila jeInfluencerica Ella Dvornik rado komunicira sa svojim pratiteljima putem društvenih mreža, a ovog je puta s njima podijelila oko kojeg je nadolazećeg događaja osobito uzbuđena.


Naime, na svojem je Instagram profilu podijelila niz storija, te obavijestila pratitelje da ne može dočekati “Megadance Party” koncert, koji će se održati 9. veljače u Areni Zagreb.


Instagram screenshot @elladvornik


,,Znači! Tko ne ode na ovo nije milennial“, započela je Ella, objavivši najavu za nadolazeći koncert.
Potom je objavila niz izvođača koji će nastupati na velikom dance koncertu, među kojima su se našli i Denis&Denis, Minea, I Bee, Ella, Sandi, Alka Vuica, Electro Team, Colonia, Senna M i drugi.


Instagram @elladvornik


,,Znači umrijet ću na Senni M! Spremite mi grob!“, napisala je Ella ne mogavši sakriti uzbuđenje, pa dodala: ,,Ovo će biti party stoljeća!”


Instagram @elladvornik


,,Ja vam ne mogu opisati, ovo mi je trebalo u životu! Tko je 2007, 2008 i 2009 dolazio na trash partije u Bakagi mora doći i na ovo!, zaključila je influencerica.


Inače, ovaj događaj organizira udruga Ideje Vrijedne Širenja iz Zagreba, koji koncert opisuje kao ,,festivalsko-memorijalni glazbeni spektakl koji vraća duh diskoteka 90-ih kada je većinom dance glazba hrvatskih autora živjela svoje najbolje dane. U festivalskom stilu, odabirom najvećih glazbenih hitova na koje smo plesali u klubovima na kontinentu i obali uz nastupe uživo nekih od najvećih imena domaće glazbene scene Arena Zagreb će na jednu noć postati najveća diskoteka u Hrvatskoj.”