Petak, 29. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Koncertni spektakl za zaljubljene

Crvena jabuka na Valentinovo priprema koncert u Areni Zagreb

Autor: Ivana Kocijan

16.11.2022. 08:21
Crvena jabuka na Valentinovo priprema koncert u Areni Zagreb

Foto: Vedran Karuza

Bend će se popeti na pozornicu i uz publiku uživo izvesti svoje najljepše ljubavne pjesmeCrvena jabuka na Valentinovo sljedeće godine, u utorak 14. veljače 2023., nastupit će u Areni Zagreb. Bend najavljuje koncertni spektakl »Tamo gdje ljubav počinje« kojim će razveseliti brojnu publiku, ali i mnoge zaljubljene parove.


Ulaznice su već u prodaji u sustavu Entrio. Više od trideset i pet godina karijere, brojni hitovi, prepoznatljiv vokal, svima dobro znane starke i još puno, puno toga, najbolje opisuju Crvenu jabuku.


Njihov zvuk mnoge veže za neke lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali ili pak s društvom uz more i s gitarom u ruci živjeli neke bezbrižne dane.
Crvena jabuka prvi put će se popeti na pozornicu zagrebačke Arene i uz publiku uživo izvesti svoje najljepše ljubavne pjesme kao što su »Ima nešto od srca do srca«, »Tvoga srca vrata«, »Bježi kišo s prozora«, »Zovu nas ulice«, »Minka«, »Dolly Bell«.


Popularni bend osim valentinovskog koncerta najavljuje i novi studijski album »Neka nova jutra« koji će biti objavljen početkom prosinca, dok će sve pjesme s albuma biti dostupne na digitalnim platformama već 23. studenoga.