Četvrtak, 18. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

NIJE GA ŠTEDJELA

Baka Elle Dvornik oplela po Charlesu: 'Dobro se udao i sad bi otpremninu!'

Autor: Portal ZL

24.10.2023. 18:04
Baka Elle Dvornik oplela po Charlesu: 'Dobro se udao i sad bi otpremninu!'

Foto: FOTO/InstagramŽarka Kuljiš, baka Elle Dvornik, komentirala je na Facebook profilu jednog portala slučaj podjele bračne stečevine između svoje unuke i Charlesa Pearcea, prenosi mediji.


– Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing,  napisala je u odgovoru na jedan komentar, piše 24sata.


– Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća, poručila je Žarka, dodavši.
– Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu. 24 sata su iz krugova bliskih obitelji dobili potvrdu da iza ovih navoda doista stoji baka Elle Dvornik i da svi u obitelji misle isto te čvrsto stoje uz Ellu.


Podsjetimo, Charles Pearce tuži Ellu Dvornik zbog udjela u kući u Balama, a prema Zemljišnim knjigama, kuća glasi na Ellu Dvornik koja je ujedno i njezin jedini vlasnik.