Četvrtak, 28. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Projekt Dunje Ercegović

Bad Daughter objavila live album »Let Me Panic«

Autor: Ivana Kocijan

29.11.2022. 09:09
Bad Daughter objavila live album »Let Me Panic«

Live verzija prošlogodišnjeg debitantskog albumaBad Daughter je objavila live album »Let Me Panic« koji je izveden i snimljen na njezinom prvom nastupu u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo. Live album je producirao, miksao i masterirao Leonard Klaić, a sniman je 6. svibnja ove godine na promociji njezinog nagrađivanog debitantskog prvijenca.


Na izdanju »Let Me Panic« live Dunja Ercegović je vokal, za gitaru, bas i elektroniku je zadužen Leonard Klaić, dok je Nikola Babić na bubnjevima. Filip Pacak je inženjer zvuka, majstor rasvjete Andrija Santro, scenograf Vanja Magić, a snimatelji su Daniel Gjurček i Hrvoje Baudoin koji je zaslužan i za montažu.


Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, kroz projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju. Nakon što je više od 40 domaćih urednika i novinara »Let Me Panic« skupno izabralo za album 2021. godine, uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album. Bad Daughter singlom »Bite Your Tongue« najavljuje drugi album.