Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

javio se iz teretane

Baby Lasagna otkrio kako je smršavio: 'Ovo je mjesto na kojem sam izgubio 30 kilograma'

Autor: M. Č.

11.06.2024. 17:35
Baby Lasagna otkrio kako je smršavio: 'Ovo je mjesto na kojem sam izgubio 30 kilograma'

Foto: Instagram

Glazbenik je otvoreno govorio o svojoj borbi s kilogramima u prošlosti, a sada si je postavio i neke nove ciljeveGlazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, od svog slavnog nastupanja na Eurosongu 2024. nerijetko sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli razne detalje iz svog života. Ovaj je put otkrio ponešto o svojim fitness navikama.


Naime, na svojem je Instagram profilu podijelio video iz teretane.


Baby lasagna

Instagram screenshot


,,Ovo je mjesto na kojem sam izgubio 30 kilograma“, napisao je pjevač, javivši se iz teretane u Umagu.
,,Sada sam ponovno tu jer uporno ostajem bez daha na svojim nastupima. U moju obranu, ako ste bili na jednom od naših nastupa, vjerojatno vam je jasno i zašto”, dodao je u nastavku.


Podsjetimo, glazbenik je otvoreno govorio o svojoj borbi s težinom, priznavši da je shvatio da je vrijeme za promjenu kada je vaga pokazala više od 100 kilograma.


,,Cijeli život sam bio debeo i u jednom sam trenutku imao 107 kg. A onda sam rekao: ‘Dobro, dosta je! Moram nešto učiniti’. Počeo sam trenirati borilačke vještine. Najviše sam bio zakačen za jiu-jitsu, a zatim – teretana, prehrana. Evo, jutros sam se vagao, sad imam 75 kg”, otkrio je, kako prenosi Story.


Dotaknuo se i svoje prehrane, otkrivši što najviše voli jesti.  ,,Uglavnom, volim biftek, nedavno sam ga zavolio, volim i ribu. Počeo sam razmišljati, iako sam daleko od bilo kakve odluke, o nekom veganstvu. Ali nisam skroz tamo. Bojim se, je li normalno konzumirati ovoliko mesa? To mi je pitanje na glavi koje bih trebao proučiti”, rekao je tada.