Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

U NOVOM IZDANJU

Baby Lasagna oduševio fanove promjenom za koju je zaslužna njegova djevojka

Autor: M. Č.

08.03.2024. 18:51
Baby Lasagna oduševio fanove promjenom za koju je zaslužna njegova djevojka

Foto: InstagramMarko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, u centru je medijske pozornosti otkad je pobijedio na ovogodišnjoj Dori sa svojom pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”, a sada je na društvenim mrežama pokazao novi imidž za koji je zaslužna njegova djevojka.


Naime, Marko je na svojem Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira u crnoj dolčeviti, otmjenim zelenim hlačama, sivom kaputu i čizmama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

,,Elizabeta mi nije dala da odjenem trenerku“, našalio se u opisu objave, pritom se referirajući na svoju djevojku.


Marka u ovakvom izdanju ne viđamo često, a fanovi su oduševljeno pohrlili zahvaliti njegovoj djevojci u komentarima.


,,Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena“, ,,Hvala Elizabeti na usluzi”, ,,Pametna žena”, ,,Dobro ti je rekla”, ,,Bravo Elizabeta…dosta je terora trenirki! Živjeli kaputi!”, ,,Ajmo svi hvala Elizabeti, outfit je predivan”, ,,Svaki uspješni muškarac mora kraj sebe imati jednu ‘Elizabetu’”, nizali su se komentari.


Inače, Elizabeta je godinu dana mlađa od Marka, a studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Bavi se video-produkcijom i art fotografijom, a zajedno s partnerom često sudjeluje u različitim projektima kojima promovira Istru i rodni kraj, te mu često osmišljava kombinacije.


,,Ako je u pitanju moda, tu postoji manjak stila koji nadopunjuje moja bolja polovica. Uvijek kada mi netko pohvali outfit, pohvali zapravo nju. Što se tiče lifestylea, pokušavam biti iskren i korektan, prije svega ljubazan i strpljiv. Ali više je na drugim ljudima da to procijene nego na meni”, ispričao je Marko jednom prilikom za Story.