Utorak, 30. svibnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Ilegalne radnje

Rebel Wilson dobila je 30 dana zabranu ulaska u Disneyland zbog kršenja pravila

Autor: L. S.

04.03.2023. 11:03
Rebel Wilson dobila je 30 dana zabranu ulaska u Disneyland zbog kršenja pravila

Foto: Screenshot Instagram Rebel Wilson

'Najsretnije mjesto na svijetu' ima rigorozna pravila...Glumica Rebel Wilson priznala je da joj je bio zabranjen pristup Disneylandu nakon što je ondje snimila ‘ilegalnu fotografiju’ unutar jedne od tajnih kupaonica parka.


Wilson se nedavno na istoimenom mjestu zaručila za djevojku Ramonu Agrum, no zvjezdani status nije ju spasio od kazne, koja je uslijedila nakon što je okinula selfie u tajnoj kupaonici, što je u Disneylandu ilegalno.


Međutim, park se prilagodio njenom rasporedu te su ju ljubazno upitali kojih 30 dana joj najviše odgovara u ispunjavanju zabrane, prenosi Insider.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)
Kada je Rebel objavila slike prosidbe sa zaručnicom Ramonom, u objavi se zahvalila direktoru Disneylanda Bobu Igeru, kojem je prije zaruka uputila zamolbu za posebno dopuštenje za ‘najčarobniju prosidbu’.


“Morala sam dobiti posebno dopuštenje da se područje zaštiti sa užadi i da se postave cvjetni aranžmani i imala sam violinista koji je svirao kao Disneyeve klasike. Bilo je stvarno romantično”, dodala je, kako prenosi Daily Mail.