Četvrtak, 29. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

New York

Priyanka Chopra zablistala na premijeri romantične drame "Love Again"

Autor: Karmen Škara

04.05.2023. 18:36
Priyanka Chopra zablistala na premijeri romantične drame

Foto: REUTERSSamo dva dana nakon Met Gale, Priyanka Chopra ponovno je zasjala na crvenom tepihu na premijeri filma “Love Again”. Romantična drama u kojoj su glavni  glumci, Priyanka Chopra i Sam Heughan, donosi lijepu priču koja vraća vjeru u ljubav. Film ima i bogati soundtrack sa čak pet novih pjesama Celine Dion, koja i sama ima ulogu u filmu. U filmu se pojavljuje i Priyankin suprug Nick Jonas koji je također bio na premijeri.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sony Pictures (@sonypictures)Priyanka je na premijeru odjenula svijetlo plavu kombinaciju sirena kroja, u kojoj se zasigurno nije bilo jednostavno kretati. Na leđima je imala veliku mašnu koja se spušta u kratki šlep, a s prednje strane gornji dio sašiven je nabranom tkaninom asimetrične duljine. Predivna prsa bez naramenica naglasila je Bulgarijevom ogrlicom. Dizajner Harris Reed koji je kreativni direktor modne kuće Nina Ricci, odabrao je traper za materijal ove kreacije, koji je karakterističan za njegov dizajn.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Priyanka (@priyankachopra)

Priyanka ne može zaboraviti ljubav života, preminulog zaručnika kojem šalje SMS poruke i dvije godine nakon smrti. Sam u ulozi novinara, na poslu dobiva broj mobitela njezinog preminulog zaručnika i počinje čitati njezine poruke. Karakter koji ne vjeruje u ljubav, dobiva savjete od Celine Dion da se upusti u avanturu i otkrije ljubav. Film u hrvatska kina stiže 18. svibnja.