Subota, 23. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

U sklopu turneje

Nakon punih šest godina, Bryan Adams stiže u Arenu Zagreb

Autor:

22.03.2023. 11:38
Nakon punih šest godina, Bryan Adams stiže u Arenu Zagreb

Foto: PR

Ulaznice su u prodaji od petka, 24. ožujkaNakon punih šest godina, jedan od najupečatljivijih i najomiljenijih glazbenika na svijetu, ponovno se vraća pred zagrebačku publiku!Riječ je o Kanađaninu Bryan Adamsu koji će nastupiti u Areni Zagreb, 13. prosinca 2023. godine, u sklopu velike svjetske turneje “So Happy It Hurts”.

Bryan Adams je kanadski pjevač i tekstopisac i jedan je od najuzbudljivijih glazbenika na svijetu. Njegov se glazbeni utjecaj proteže na četiri desetljeća, tijekom kojih ih je objavio 17 studijskih albuma te je osvojio brojne nagrade i priznanja, uključujući tri nominacije za Oscara, pet nominacija za Zlatni globus kao i nagradu Grammy.


Energična izvedba, scenska prisutnost i nevjerojatan vokal oduševljavaju vojsku njegovih poklonika diljem svijeta, a i dalje ne namjerava stati s turnejama, svirajući glazbu koja je postala neizostavan dio programa gotovo svih rock radio stanica.


Nadolazeća turneja započinje 6. lipnja, u američkom gradu Baltimore, a vezana je za njegov 15. studijski album “So Happy It Hurts”, koji je 11. ožujka 2022. objavio BMG. Istoimena pjesma s tog albuma nominirana je za nagradu Grammy i to za najbolju rock izvedbu.Više informacija o rasporedu turneje i datumima te prodaji ulaznica može se pronaći na službenoj stranici bryanadams.com. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su već od ovog petka, 24. ožujka, a može ih se osigurati putem na svim prodajnima mjestima Eventima kao i putem online sustava www.eventim.hr, prenosi XOXO.