Subota, 23. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Mlada zvijezda

Miach predstavlja novu post prekid himnu "SMS" koja osvaja na prvo slušanje

Autor:

06.03.2023. 14:14
Miach predstavlja novu post prekid himnu

"Misliš li na mene? Jer ja na tebe ne..."Nakon što je ‘svemirskom’ suradnjom s Hiljsonom Mandelom na pjesmi “NLO” osvojila radijski eter, YouTube trending, kritiku i publiku te zaradila nominaciju za prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najboljeg novog izvođača, mlada zvijezda Miach predstavlja novu pjesmu “SMS”.“SMS” je, kako kaže Miach, empowering post prekid pjesma, nastala u još jednoj sjajnoj suradnji s producentom Lockroomom (Mihovil Šoštarić), a koja govori o potpunom preboljevanju, kretanju dalje i shvaćanju vlastite vrijednosti.


Foto: Ana Cindrić
“Iako sam u sretnoj vezi, u trenutku stvaranja pjesme mi se nije pisalo o sretnim ljubavnim temama nego sam htjela isprobati nešto novo i ispričati malo drugačiju priču. Inspirirana nekim prijašnjim iskustvima.


Miha je složio dancy house beat na koji smo dodali catchy refren koji lako ulazi u uho za kojeg se nadam da će ljudi pjevati i nakon pjesme se bolje osjećati!”, ispričala je Miach.


Foto: Ana Cindrić


Pjesmu prati i video spot koji vizualno savršeno nadopunjuje estetiku pjesme, a radili su ga već dobro poznati Luka Matković i Ana Cindrić.


Foto: Ana Cindrić


 


“Spotom smo htjeli još dodatno naglasiti snagu pjesme te se kroz cijeli spot provlaci mračnija estetika. Moram pohvaliti i ostatak tima stilistica Lorenu Gečević, MUA Doru Rešetar i frizera Frana Brunovića koji su savršeno upotpunili svaki look.”