Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Posljednje pripreme

»Masked Singer« uskoro kreće uživo, otkrivamo članove panela detektiva

Autor: Sandy Uran

18.02.2023. 09:38
»Masked Singer« uskoro kreće uživo, otkrivamo članove panela detektiva

Foto: RTL promo

Antonija Blaće u novoj ulozi, a društvo će joj praviti Nives Celzijus, Borko Perić i Saša LozarKako doznajemo, Antonija Blaće imat će novu ulogu u »Masked Singeru«, najraskošnijem televizijskom showu koji uskoro kreće uživo.


Novi panel, novi studio i emisije uživo. Gledatelji će birati koja maska ide dalje, ali i doznati odgovor na pitanje svih pitanja: Tko je nova voditeljica showa »Masked Singer«.


Potonji show emitirat će se uživo iz jednog od najvećih studija u Hrvatskoj, a s panelom detektiva aktivno će u razotkrivanju misterija sudjelovati i gledatelji koji će glasovanjem odlučivati o sudbini svoje omiljene maske, otkriveno nam je u priopćenju RTL-a koji navodi da panel detektiva u »Masked Singeru« čine fantastični Antonija Blaće, Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar te da su u jednom od najvećih studija u Hrvatskoj u tijeku intenzivne pripreme za raspletanje najvećeg televizijskog misterija sezone.
Jedna od najboljih voditeljica u zemlji, prekaljena Antonija Blaće, iza sebe ima bogato televizijsko iskustvo, no nakon niza izvanredno odrađenih voditeljskih uloga u najvećim showovima domaće produkcije te uspješnog ulaska u svijet kreativnog televizijskog stvaranja, postaje »prva među jednakima« u panelu detektiva.


Čelnica panela detektiva ne krije uzbuđenje uoči velikog projekta. “Uvijek me zanimalo kako je s druge strane i sada mi se ta želja konačno ostvarila. Obožavam velike, glamurozne i raskošne projekte, a upravo takav je »Masked Singer«.


Budući da će u otkrivanju misterija sudjelovati i gledatelji, očekujem pravu zajedničku detektivsku igru panela i ljudi pred malim ekranima“, otkrila nam je Blaće.


“Ekipa panelista je sjajna, počeli smo s probama i druženjima te jedva čekamo da show počne! Dotad – izoštravam osjetila”, zaključila je voditeljica.


Interakciji s gledateljima raduje se i glazbenik Saša Lozar: “Spreman sam za dobru zabavu, biti dio velikog RTL-ova spektakla veliki mi je izazov, ali i veselje“.


Slaže se s njim i glazbenica, glumica te spisateljica Nives Celzijus te Borko Perić. Panel detektiva uzbuđen je zbog elemenata misterija i pogađanja te interakcije s gledateljima, ali i raskošnih maski koje će uskoro izaći pred njih. Raskošne maske izrađuje jedan od najvećih domaćih dizajnera Juraj Zigman, a tko će se naći ispod Zigmanovih maski, u ovom trenutku zna svega nekoliko ljudi. Sve će biti otkriveno kad za to bude vrijeme.