Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Pravna zavrzlama

Kaos Beckhamove svadbe: Tužba protiv njegove žene, strah od Victorije i umalo otkazano vjenčanje

Autor: S.M.

19.02.2023. 12:03
Kaos Beckhamove svadbe: Tužba protiv njegove žene, strah od Victorije i umalo otkazano vjenčanje

Foto: Instagram

Vjenčanje koje je stajalo tri milijuna funtiBilo je to vjenčanje prepuno slavnih osoba i naslovnice Voguea koje je stajalo tri milijuna funti. Toliko je platilo Nelson Peltz, milijarder čija se kćerka, glumica Nicola Peltz, udala za Brookylna Beckhama, sina legendarnog nogometaša Davida.


Tako je to izgledalo običnom pučanstvu, ali iza sjajnog papira tabloidne štampe, odvijale su se nevjerojatne drame koje su sada završile u tužbi dugačkoj 188 stranica.


Organizatorice vjenčanja Nicole Braghin i Arianna Grijalba kažu da su se osjećale “slomljeno” ranije ovog mjeseca kada je Nelson Peltz od njih zahtijevao 132 tisuće funti depozita putem tužbe. Peltz tvrdi da su organizatorice otpuštene prije trodnevne svadbene ekstravagancije na obiteljskom imanju teškom 76 milijuna dolara u Palm Beachu na Floridi.
Prošlog su tjedna organizatorice uzvratile tužbom, nazvavši Peltza “milijarderom zlostavljačem”, tužeći ga za kršenje ugovora. Ne tuže samo njega već i mladenku Nicolu Peltz Beckham, njezinu mamu Claudiu i dizajnericu vjenčanice Rishi Patel.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @brooklynpeltzbeckham


Tvrdnje u tužbi


  • Nelson Peltz je htio odustati od svadbe i navodno ju je nazvao “sranjem”, ali njegova žena ga je molila da to ne učini jer će “uništiti Nicolinu karijeru”
  • Nicola je navodno potrošila 85 tisuća funti na šminku i frizuru, zamolivši organizatorice da to ne kažu njezinom suprugu jer će je “ubiti”
  • Peltzovi su se bojali da će Victorija Beckham otkriti njihove “greške” u planiranju svadbe
  • Par je planirao poslužiti burgere naziva Brookyln i Nicola (burger njezina imena bio bi umotan u niskokalorični celer umjesto u pecivo)

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @brooklynpeltzbeckham


Victoria Beckham ne smije doznati za interne greške


Kompanija organizatorica “Plan Design Event” zaposlena je u veljači 2022., svega šest tjedana prije svadbe koju je posjetilo više od 500 gostiju.


Plan je bio da dobiju 264 tisuće funti uz depozit u iznosu od pedeset posto od cijene.


Planiranje su preuzele od Prestona Baileyja, ikone industrije koja planirala vjenčanje Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa. Nakon što je godinu dana planirao svadbu, dogovorno je odustao zbog “pretrpanog rasporeda”.


Organizatorice koje su preuzele zadatak tvrdile su da je sve bilo jako kaotično te da je mladenka bila “previše zaposlena” da bi razgovarala telefonski te da je sve jednostavno krenulo “nizbrdo“.


Sudski spisi sadrže na stotine WhatsApp poruka i e-mailova iz kojih se vidi da je popis gostiju nepotpun, putni aranžmani nesređeni, a nedostajala je čak i torta te cvijeće. U tako kratkom vremenu prije vjenčanja, još uvijek nisu bili potvrđeni ni frizeri ni make up stručnjaci niti fotografi i snimatelji.


Organizatorice su radile i po 17 sati dnevno da bi “udovoljile željama klijenta”.


“Claudia i Nicola su inzistirale na tome da Victoria Beckham ne smije doznati za interne greške po pitanju planiranja svadbe njezina sina, uključujući greške s listom uzvanika”, stoji u dokumentima koje je objavio Daily Mail.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @brooklynpeltzbeckham