Četvrtak, 25. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

Popularni pjevač

Jacques Houdek otkrio zašto ne nosi vjenčani prsten i koja mu je rođendanska želja

Autor: S.M.

06.04.2023. 14:02
Jacques Houdek otkrio zašto ne nosi vjenčani prsten i koja mu je rođendanska želja

Foto: NL arhiva

"Zdravlje i zdravlje i još 30 kila da skinem", kazao jePjevač Jacques Houdek sa suprugom Brigitom u braku je od 2006. godine, a zajedno imaju kćer Sofiju i sina Davida.


Popularni pjevač ne krije koliko mu znače supruga i djeca, a uoči svog 42. rođendana priželjkuje jedino dobro zdravlje, sebi i svojoj obitelji.


“Zdravlje i zdravlje i još 30 kila da skinem. U posljednje tri godine sam skinuo 30-tak i još 30 i ja prezadovoljan. Nemam nikakvu ideju da ću biti maneken.
Ali mi je zdravlje na pameti, zdravlje djece, obitelji, prijatelja i to je sve što nam treba i mislim da smo svi naučili da je to što nam treba u životu”, istaknuo je za IN Magazin.


Kazao je da je tajna njegovog uspješnog braka – tolerancija. “Ljudi uvijek kažu kompromis, a ja mrzim tu riječ. Mislim da je tolerancija ključnija. Ali tolerancija moje supruge.


To što je ona takva to je tajna. Jasno mi je da nisam jednostavna biljka za biti sa mnom 24 sata dnevno, a i dobro je što sam često na putu pa se zaželimo jedno drugog”, kazao je.


Na pitanje zašto ne nosi vjenčani prsten, komentirao je: “Ma malo me žulja, tih 30 kila koje sam spomenuo taman toliko sam manje imao na vjenčanju. Kad vidim tu snimku – ma vidi maloga. Ali vratit će se prsten!”