Subota, 20. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Supertalent

Iluzionist osvojio 200 tisuća kuna

Autor: Ivana Kocijan

20.12.2022. 09:17
Iluzionist osvojio 200 tisuća kuna

Foto: Luka Dubroja / Nova Tv

Magic Leon pobjednik je devete sezone SupertalentaDeveta sezona showa Supertalent stigla je do kraja: titulu ovogodišnjeg supertalenta osvojio je iluzionist Magic Leon, koji je kao nagradu osvojio i 200 tisuća kuna.


Među tri najbolje plasirana natjecatelja ušli su i plesni partneri Mia i Ivo te članice plesno-gimnastičkog kluba Flik Šenkovec. Leon, kojem su voditelji Igor i Frano na audiciji dodijelili svoj zlatni gumb, u finalu je pokazao rasplet priče koja je započela upravo na audiciji.


Na pozornici se ponovo udružio sa svojom vjernom pomoćnicom Bjelkom, a cijeli nastup upotpunila je i nova asistentica – supruga Monika – koju su voditelji od milja nazvali Crnka.
Odlazak u finale, istaknuo je Leon, promijenio mu je život, a dojmovi od pobjede se tek trebaju slegnuti.


“Igor i Frano su me odabrali kao zlatni gumb i to je bilo pomalo stresno jer moraš ispuniti očekivanja. Ljudi su imali povjerenja u tebe i stisnuli su taj zlatni gumb koji imaju pravo jednom iskoristiti u sezoni, a ja sam bio baš njihov izbor.


Stvarno sam im zahvalan, to sam im već rekao, i oduševljen sam. Još ću sljedećih mjesec dana sabirati što se dogodilo… Pobjeda mi je dodatni poticaj da se nastavim ovime baviti i da nastavim uveseljavati ljude“, otkrio je Leon,