Subota, 22. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

Bez dlake na jeziku

Gwyneth Paltrow odgovarala na pikantna pitanja o bivšima Pittu i Afflecku

Autor: L. S.

04.05.2023. 11:17
Gwyneth Paltrow odgovarala na pikantna pitanja o bivšima Pittu i Afflecku

Foto: Reuters

'Ne mogu vjerovati da moja kći ovo sluša!', kazala jeGwyneth Paltrow jedna je od najpoznatijih glumica današnjice, a nedavno je punila naslovnice ne zbog svojih glumačkih pothvata, već zbog suđenja zbog skijaške nesreće 2016. godine.


Nedavno je gostovala u podcastu “Call Her Daddy” s Alexom Cooperom, gdje je otvoreno pričala o nekadašnjim vezama koje je imala sa Bradom Pittom te Benom Affleckom.


Brada Pitta, s kojim je hodala sredinom 1990.-ih, upoznala je radivši na filmu  ‘Seven’, te je prema njenoj priči to bila ljubav na prvi pogled, prenosi Insider.
Slavni par bio je i zaručen, no ubrzo nakon zaruka Paltrow je shvatila da nije spremna za brak:


“Mislim da sam stvarno bila dijete, kao, više od puno 22, 23 ili 24-godišnjaka koje bih sada upoznala. Stvarno nisam istražila tko sam, što mi je važno, koje su bile moje granice. Bilo što slično”.


Dodala je: “Bila sam potpuno slomljena kad smo prekinuli, ali to je bila prava stvar u to vrijeme, ali bilo je stvarno teško.”


Nakon toga Cooper je s Gwyneth odigrao igru “Brad ili Ben?”, tijekom koje je rekla da su se “oboje dobro ljubili“.


Cooper ju nije štedio te ju je upitao još jedno sočno pitanje: tko je bio bolji u krevetu, na što je obojicu pohvalila:


“To je stvarno teško. Jer Brad je bio kao neka vrsta velike kemije, ljubav mog života na neki način, u to vrijeme. A onda je Ben bio, kao, tehnički izvrstan. Ne mogu vjerovati da moja kći ovo sluša!”