Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Eurosong

Duško Ćurlić neće voditi Doru! Evo tko ga mijenja

Autor: Portal Novi list

07.02.2023. 17:54
Duško Ćurlić neće voditi Doru! Evo tko ga mijenja

Foto: Dario Njavro/ HRTZbog iznenadne bolesti voditelja Dore 2023. Duška Ćurlića, koji je jučer dobio gripu i propisano mu je strogo mirovanje, izravni HRT-ov prijenos Dore 2023. će umjesto njega odraditi i odvoditi s Mariom Lipovšekom Battifiacom i Markom Toljom  njegov HRT-ovski kolega Mirko Fodor, priopćeno je s HRT-a.


“Ta je vijest danas ponajviše rastužila samoga Duška, koji se silno radovao tom voditeljskom angažmanu u Opatiji, i s kolegama Battifiacom i Toljom već uvelike uvježbavao njihove skečeve i “stand upove”, kako bi subotnji izravni HRT-ov prijenos tog glazbenog događaja i TV spektakla godine Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije u izravnom HRT-ovu prijenosu iz opatijske dvorane Marino Cvetković bio gledateljima što zabavniji i atraktivniji.

No, iako je Duško, kao vrhunski voditeljski profesionalac i miljenik publike, te zacijelo najveći poznavatelj i Dora i Eurosonga u nas, a koji već godinama vrlo uspješno komentira i sve izravne prijenose Eurosonga  i publici i HRT-u nezamjenjiv, ovaj put ga je u tome spriječila bolest koja ovih dana nemilice hara Hrvatskom.


Izravni prijenos “Dore 2023. počinje u subotu, 11. veljače, točno u 20:15 na prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1)”, navodi se u priopćenju HRT-a.