Srijeda, 12. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Obrada hita

Diva Tereza Kesovija i autor i producent Colonije Boris Đurđević pripremaju iznenađenje

Autor: Edita Burburan

09.12.2022. 09:04
Diva Tereza Kesovija i autor i producent Colonije Boris Đurđević pripremaju iznenađenje

Foto: Tereza Kesovija i Boris Đurđević

Pjesma iz 1978. godine »Što je ostalo od ljubavi« u remiksu 21. stoljećaGlazbena diva Tereza Kesovija ovih je dana ponovo ušla u studio. Povod nije nova pjesma, već obrada njezinog velikog hita »Što je ostalo od ljubavi«. Pjesmu autora Đele Jusića i Željka Sabola Tereza je izvela na 24. Festivalu zabavne glazbe Zagreb 1978. godine, a u novi aranžman odjenuo ju je Boris Đurđević.


– Oduvijek mi je ta pjesma bila super jer je bliska mom glazbenom izričaju, i kad su me nazvali iz Terezinog tima te predložili suradnju, nisam ni trenutka oklijevao.


Pjesmu funky disco ritma nastalu krajem 70-ih godina prošlog stoljeća pretvorili smo u remiks 21. stoljeća i vjerujem da će mnoge ova naša suradnja oduševiti, objašnjava autor i producent grupe Colonia kako je došlo do prve suradnje s Terezom.
Što je glazbenu divu ponukalo na ovu suradnju i glazbeni iskorak, sasvim novi aranžman i perspektivu poznate pjesme?


– Vjerujem da će se publici svidjeti novi aranžman jedne od mojih najdražih pjesama kao što je oduševio mene. Suradnja s Borisom bila je za mene jedno sasvim novo otkriće, a o njegovom profesionalizmu i entuzijazmu ne treba trošiti riječi.


Pjesmu posvećujem i poklanjam svojoj vjernoj publici, neka im predstojeći blagdani i cijela 2023. proteknu u zdravlju i miru, zaključila je pjevačica.


Obrada pjesme »Što je ostalo od ljubavi« premijerno će se moći čuti 27. prosinca, a Tereza Kesovija već za sljedeću godinu najavljuje još nekoliko iznenađenja.