Nedjelja, 16. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

37 kategorija

Danas kreće prvi krug glasanja za jubilarni 30. Porin

Autor: Ivana Kocijan

31.01.2023. 09:50
Danas kreće prvi krug glasanja za jubilarni 30. Porin

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

"Ukupno je zaprimljeno čak 2129 prijava za 37 kategorijaOd kolovoza ured Porina temeljito je radio na zaprimljenim prijavama za jubilarni, 30. Porin, a sada je vrijeme da glasači odluče tko su nominirani za najvažniju glazbenu nagradu u Hrvatskoj.


Prvi krug glasanja kreće – danas!


“Ukupno je zaprimljeno čak 2129 prijava za 37 kategorija, opet je oboren rekord, a to su odlične vijesti! Prijavljeno je 303 albuma, od toga njih 145 za kategoriju Album godine, a 379 skladbi za Pjesmu godine. 84 prijave pristigle su za kategoriju Novi izvođač”, rekla je Ivana Martinac, glavna tajnica Porina.
Prvi krug glasanja za nominacije započeo je danas i završava 5. veljače u ponoć. A tko su nominirani za najprestižniju hrvatsku glazbenu nagradu, saznat ćemo 8. veljače u 18 sati u Kaptol Boutique Cinema. Nakon toga slijedi drugi krug glasanja i čeka se finalna odluka – tko je najbolji i tko je sve dobitnik Porina za 2022.


Molimo sve glasače Porina, ako nisu dobili poziv za glasanje, da se jave u ured Porina ili na e-mail: [email protected]


Od prošle godine glasanje je isključivo putem online aplikacije. Sve ostale informacije i novosti o Porinu možete pratiti na službenim stranicama i društvenim mrežama:


Web: porin.org