Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Zagrebačka grupa

Adastra objavila je spot za pjesmu "Nisam zaljubljen": 'Mislim da će se mnogi prepoznati u pjesmi'

Autor: Ivana Kocijan

31.01.2023. 09:59
Adastra objavila je spot za pjesmu

Foto: Promo

Protagonist je mladić koji se igrom slučaja nađe u nevolji, a u pomoć mu uskače lokalna djevojkaUoči skorašnje objave novog albuma, zagrebačka grupa Adastra objavila je spot za pjesmu »Nisam zaljubljen« čiji je autor frontmen benda Jerko Marić.


– Kada sam pisao ovu ljubavnu pjesmu, htio sam zarobiti trenutak čovjeka koji počinje primjećivati zaljubljenost prema drugoj osobi te neobično ugodne promjene i osjećaje koje počinje osjećati. Mislim da će se mnogi prepoznati u pjesmi. Također, kada sam razmišljao o scenariju spota, htio sam da to bude igrani spot.


Protagonist je mladić koji se igrom slučaja nađe u nevolji, a u pomoć mu uskače lokalna djevojka i tada počinje avantura. Kao idealno mjesto za snimanje odabrali smo mjesto Barban u Istri. Imali smo sreće da je Turistička zajednica općine Barban prepoznala našu pjesmu i ideju. Velika im hvala!
Posebno zahvaljujemo tamošnjim tvrtkama i ugostiteljima koji su pomogli da se spot snimi. Kada smo prvi put došli u Barban, bili smo očarani kako je to maleno bajkovito mjesto lijepo i kakve sjajne domaćine ima.


Pozivam sve da posjete Barban i da uživo dožive njegovu ljepotu i sadržaje koje pruža svim posjetiteljima.


Od viteško konjičke Trke na prstenac, bogate outdoor i gastroponude, do vrhunskog smještaja, rekao je Marić. U spotu su glumili mladi pulski glumci Michelle Salome Kursar i Moris Nikolić.


Gitarista koji se spušta niz zip line je glumio Gašper Dolničar, Jerkov nećak i sin Anđe Marić. Za snimanje FPV dronom zaslužan je 7e.mania7. Spot je snimila Alom produkcija.