Nedjelja, 21. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

HAK

Zbog jakog vjetra, samo za osobna vozila otvorena DC Maslenica-Z.Obrovački

Autor: Hina

27.11.2022. 09:17
Zbog jakog vjetra, samo za osobna vozila otvorena DC Maslenica-Z.Obrovački

Foto: Mateo Levak/Novi listZbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54), izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski auto-klub.


Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora Ivanja Reka i mosta Sava u smjeru Bregane vozi se usporeno, jednim prometnim trakom.


Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdajene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).


Preusmjeravanje prometa
Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Matulji iz smjera graničnog prijelaza Rupa u smjeru Opatije i Pule. Promet je na čvoru Jurdani preusmjeren na Jadransku magistralu (DC8) za Pulu/Opatiju i Matulje.


Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom na državnoj cesti DC42 u mjestu Poljanak te na županijskim i lokalnim cestama na području Korenice.


Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan, a zbog izvanrednog događaja na državnoj cesti DC36 u mjestu Letovanić vozi se jednim trakom usporeno.


U pomorskom prometu nema poteškoća.


Na graničnom prijelazu Tovarnik-Šid teretna vozila na ulaz čekaju dva sata, a na izlaz jedan sat.