Utorak, 18. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

NAJLJEPŠI DIO GODINE!

Uznapredovale su pripreme za Božićnu čaroliju u PP Grabovača

Autor: Marin Smolčić

23.11.2023. 12:19
Uznapredovale su pripreme za Božićnu čaroliju u PP Grabovača

Foto: Marin SmolčićSvake godine JU Pećinski park Grabovača neizostavno razveseljava svoje sugrađane, ali i auditorij s šireg područja Like i primorja, bogatim i raznovrsnim sadržajima povodom početka adventa. Tako će u  subotu, 2. prosinca 2023. godine, s početkom u 15 sati, snježna i raznovrsna Božićna čarolija doći na Grabovaču! Svjetlost, miris kuhanog vina i puno božićnih dekoracija – sve nas to čeka i ove godine u sklopu Božićne čarolije na Grabovači. Na Malom božićnom sajmu moći ćemo se zasladiti domaćim kolačima i kupiti prigodne božićne ukrase i suvenire. U kućici „Kod Rudolfa „ moći ćemo se ugostiti uz toplo kuhano vino, kobasice u raznim varijantama, od kranjske do debrecinke, a za sladokusce tu su i božićne fritule. Očekuju nas i  nagradu kupnjom božićne tombole, uz nezaboravne uspomene fotografiranjem na posebno ukrašenim fotopunktovima. Jom mnogo toga pojasnila nam je ravnateljica PP Grabovača Jelena Milković.


-Kao i svaki put Čarolija donosi nove kutke, a ove godine to je Zemlja zime. Za najmlađe tu je još i Potraga za izgubljenim pričama (orijentacija u prirodi za djecu i mlade uz prigodne nagrade), zatim dječje radionica „by 2mame“, Bakina božićna pričaonica i božićno oslikavanje lica. Djed Božićnjak podjelit će male, slatke poklone i spremno pozirati svim posjetiteljima! Sve svoje malo veće želje djeca će moći poslati Poštom Djeda Božićnjaka. Ujedno pozivamo da ne  propustite i posljednji obilazak špilje Samograd u ovoj godini!


Posjetite Božićnu čaroliju na Grabovači i barem na jedan dan zaboravite brige, ispunite se pozitivnom energijom, dobrim željama i veseljem kako to samo djeca znaju, definirala je ravnateljica PP Grabovača Jelena Milković.
Božićnu čaroliju na Grabovači zajedničkim snagama organiziraju Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“, Narodna knjižnica Općine Perušić i Turistička zajednica Općine Perušić.