Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

VELIKO SRCE

Policajka Milica u svom domu u Gospiću pružila smještaj obitelji s bebom zametenoj u snijegu

Autor: Portal ZL

27.02.2023. 17:46
Policajka Milica u svom domu u Gospiću pružila smještaj obitelji s bebom zametenoj u snijegu

Foto: PU ličko senjskaMilica Ćupurdija policijska je vježbenica u Policijskoj postaji Gospić koja je tijekom jučerašnjeg dana pomno pratila zbivanja na području Policijske uprave ličko-senjske, kako bi se što bolje pripremila za svoju noćnu smjenu.


U večernjim satima je u mjestu Papuča, na dionici državne ceste broj 50, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, nastala kolona vozila od 4 kilometra.


Promrzloj obitelji ponudila smještaj


Milica i kolega bili su zaduženi da tu kolonu preprate do Gradske sportske dvorane u Gospiću gdje je organiziran prihvat i smještaj za putnike koji nisu mogli nastaviti putovanje prema Dalmaciji.

Čim je ugledala mladu majku koja u zagrljaju drži malu bebu i zabrinuto lice oca, znala je da ne može dozvoliti da ta beba prve dane svog života provede u sportskoj dvorani.


Promrzloj i prestrašenoj obitelji s dvomjesečnim djetetom koji su se našli u snijegu daleko od svoga doma, Milica je ponudila smještaj u svojoj obiteljskoj kući, a što su oni i prihvatili.


Od malih nogu htjela biti policajka


U razgovoru s ovom skromnom policijskom vježbenicom saznajemo kako je od malih nogu htjela biti policajka jer je to posao gdje možeš pomoći i brinuti se o ljudima, cijeloj zajednici i njihovoj sigurnosti.


Vrijeme provedeno na akademiji za Milicu je jedno od najljepših iskustava u životu, jer je tamo upoznala predivne ljude i sudjelovala u raznim aktivnostima koje Policijska akademija pruža, a ciljeva i planova za budućnost joj ne nedostaje.


Milica je pokazala da ispod plave košulje koju ponosno nosi kuca veliko srce te je pozvala sve mlade koji bi htjeli raditi dinamičan, zanimljiv, a nadasve human posao da se jave na natječaje i postanu dio velikog plavog tima