Subota, 24. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

HAK

Pojačan promet, povremeno se vozi u kolonama uz zastoje

Autor: Hina

27.08.2023. 14:18
Pojačan promet, povremeno se vozi u kolonama uz zastoje

Foto: Igor Kralj/PIXSELLPojačan je promet u smjeru unutrašnjosti, posebice na autocestama, duž Jadranske magistrale, u blizini turističkih središta te u trajektnim lukama i pristaništima, a povremeno se vozi u kolonama uz zastoje, izvijestio je u nedjelju popodne Hrvatski autoklub (HAK). Na autocesti A1 vozilo je u kvaru u tunelu Bristovac u smjeru Zagreba, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40 km na sat; kolona vozila u pokretu s povremenim zastojima je između čvora Zadar istok i tunela Sv. Rok te između čvorova Bosiljevo II i Karlovac u smjeru Zagreba.


Pojačan je promet i dionicom A1 između naplate Lučko i čvora Karlovac u oba smjera, a pred naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba kolone su oko jedan km. Na Krčkom mostu pojačan je promet u smjeru unutrašnjosti, a kolona je od Njivica.


Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: Maljevac, Brgat, Ličko Petrovo Selo, Nova Sela, Slavonski Brod, Stara Gradiška, Županja, Bajakovo, Tovarnik, Karasovići i Vitaljina. Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.