ponedjeljak, 26. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Zbog jakog vjetra

Na Jadranskoj magistrali zabrana za autobuse na kat

Autor: Hina

27.11.2022. 13:08
Na Jadranskoj magistrali zabrana za autobuse na kat

Foto: Mateo Levak/Novi listZbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), izvijestili su u nedjelju poslije podne iz Hrvatskog auto-kluba (HAK).


Na dionici Novi Vinodolski-Senj dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).


Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Matulji iz smjera graničnog prijelaza Rupa u smjeru Opatije i Pule. Promet je na čvoru Jurdani preusmjeren na Jadransku magistralu (DC8) za Pulu/Opatiju i Matulje.


Zimski uvjeti na cesti
Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom na državnoj cesti DC42 u mjestu Poljanak te na županijskim i lokalnim cestama na području Korenice.


Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan, a zbog izvanrednog događaja na državnoj cesti DC36 u mjestu Letovanić vozi se jednim trakom usporeno.


U pomorskom prometu nema poteškoća.


U subotu, 3. prosinca, trajekt na liniji 9602 Split – Vis isplovit će iz luke Vis u 16:30, umjesto u 15,30 sati.