Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

HAK

Kolnici mjestimice mokri i skliski

Autor: Hina

16.11.2022. 08:00
Kolnici mjestimice mokri i skliski

Foto: PixabayKolnici su jutros mjestimice mokri i skliski, a ponegdje ima i magle, mogući su odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali, a povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi.


Hrvatski autoklub (HAK) vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.


Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje traju radovi.
Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC33 Žitnić-Šibenik.Obilazak iz smjera Drniša prema Šibeniku je preko Sedromića, a iz smjera Šibenika preko kanjona Čikole i Milljevaca.


Radovi na cesti


Danas od 7 do 18 sati bit će zatvoren Most dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku, zbog radova. Obilazak je preko Lozice i Komolca.


Od 13 do 15 sati na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče zaustavit će se promet između čvorova Šibenik i Vrpolje po dva puta u oba smjera u maksimalnim trajanjima do 15 minuta (zbog radova na izgradnji budućeg čvora Šibenik-Podi).


Na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva privremeno je zatvoren izlazni krak čvora Matulji iz smjera graničnog prijelaza Rupa u smjeru Opatije i Pule. Promet je preusmjeren na čvoru Jurdani na državnu cestu DC8 za Pulu/Opatiju i Matulje (do 22. prosinca).


Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.


U prekidu je brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.