Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

Otvoren natječaj

HTZ objavio natječaje za direktore predstavništva u Velikoj Britaniji i Poljskoj

Autor: Portal ZL

15.03.2023. 10:55
HTZ objavio natječaje za direktore predstavništva u Velikoj Britaniji i Poljskoj

Hrvatska turistička zajednica objavila je natječaje za izbor i imenovanje direktora/ice Predstavništava HTZ-a u Velikoj Britaniji sa sjedištem u Londonu te direktora/ice Predstavništava HTZ-a u Poljskoj sa sjedištem u Varšavi. Prijave na natječaj, koji je objavljen na mrežnim stranicama HTZ-a, zaprimaju se zaključno s 29. ožujkom 2023. isključivo putem elektroničke pošte [email protected], a novi se direktori biraju za mandatno razdoblje od četiri godine.
„Veliku Britaniju i Poljsku tradicionalno ubrajamo među najvažnija emitivna tržišta s kojih ostvarujemo odlične turističke rezultate, odnosno koja značajno doprinose ukupnim rezultatima hrvatskog turizma. Tako smo primjerice s tržišta Poljske u prošloj godini ostvarili 6,6 milijuna noćenja, a iz Velike Britanije 3,6 milijuna noćenja. Riječ je o izuzetno važnim tržištima u kojima će uredi predstavništva imati ključnu ulogu u daljnjem pozicioniranju Hrvatske kao poželjne, atraktivne, kvalitetne i održive destinacije Mediterana i predstavljanju naše cjelogodišnje turističke ponude. Ovim putem želim pozvati sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj te da svojim iskustvom, znanjem, kreativnošću i profesionalnošću postanu vodeći dio HTZ-ovih timova u Londonu i Varšavi“, izjavio je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.


Neki od uvjeta za prijavu na natječaj su najmanje četiri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu ili najmanje šest godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima, znanje jednog i poznavanje još jednog stranog jezika ili jezika turističkog tržišta za koje je predstavništvo nadležno te poznavanje turističkog tržišta za koje je predstavništvo nadležno i dr. Uz dokaze za prijavu kandidati su potrebni dostaviti i svoj prijedlog četverogodišnjeg plana aktivnosti predstavništva.