Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

PODRŠKA

VIDEO Hrvatska vojska poslala poruku Vatrenima: Vi ste obitelj, mi smo obitelj - svi smo Domovini vjerni!

Autor: Portal ZL

15.06.2024. 15:30
VIDEO Hrvatska vojska poslala poruku Vatrenima: Vi ste obitelj, mi smo obitelj - svi smo Domovini vjerni!

Foto: Screenshot/YouTubePripadnici Hrvatske vojske poslali su poruke podrške Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću uoči njihove prve utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu koju će danas odigrati sa Španjolskom na Olimpijskom stadionu u Berlinu.


Podrška našim nogometašima došla je i od pripadnika Hrvatske vojske koji se nalaze u NATO misijama i operacijama, a koji čvrsto vjeruju kako će Hrvatska ponovo opravdati epitet nogometne velesile.


Sreću na terenu poželjeli su im i pripadnici legendarnih “Tigrova”, “Puma”, “Vukova” i “Sokolova” te ostali pripadnici Gardijske mehanizirane i Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske.
Iz herojskog grada Vukovara, simbola hrvatske samostalnosti i neovisnosti, hrvatskim nogometašima želju za što boljim rezultatima iskazala je i elitna postrojba Hrvatske vojske – Antiteroristička vojna policija.


Oni su budućnost pobjedničke Hrvatske vojske: podrška nogometašima došla je i od kadeta Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”.


Poruku iz kokpita Pilatusa poslala im je i akrobatska grupa “Krila Oluje” Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.


“Mi smo obitelj, vi ste obitelj – svi smo Domovini vjerni! Sretno Vatreni!”, poruka je Oružanih snaga RH Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću.


Sve djelatnice i djelatnici Ministarstva obrane i pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske žele im puno sreće u utakmicama koje slijede.