Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

GOSPIĆ

U Gospiću je održan Info dan HAMAG-a i HBOR-a u kojemu je sudjelovalo jedva desetak poduzetnika

Autor: Marin Smolčić

25.04.2024. 12:09
U Gospiću je održan Info dan HAMAG-a i HBOR-a u kojemu je sudjelovalo jedva desetak poduzetnika

Foto: MARIN SMOLČIĆRavnatelj Razvojnog centra Ličko-senjske županije  Mile Milković uputio je poziv svim zaniteresiranim privatnim i poslovnim subjektima na nova predavanja vezana uz financijsku budućnost ličkih OPG-a i poduzetnika. U suradnji s Područnim uredom HBOR-a za Liku i Ispostavom HAMAG-BICRO za Ličko-senjsku županiju, organiziran je  Info dan za sve zainteresirane poduzetnike s područja Ličko-senjske županije  u multimedijalnoj dvorani Razvojnog centra.


„O novim modalitetima poslovanja i mogućnostima  financijske potpore naših poduzetnika govorile su Ana Vrkljan iz HAMAG-Bicro i Frana Lokas Mudrovčić, voditeljica  HBOR-ovog ureda za Liku. Ovo je bila još jedna prilika za lokalne poduzetnike da se informiraju o aktualnim programima kreditiranja, odnosno mogućnostima financiranja investicijskih ulaganja ili drugih poslovnih aktivnosti za unaprjeđenje poslovanja kroz dostupne financijske instrumente HBOR-a i HAMAG-BICRO-a.


Po završetku programa sudionici su imali priliku za individualne razgovore s predstavnicima navedenih institucija kako bi dobili mnoge dodatne detaljnije informacije i savjete“, rekao nam je ravnatelj Razvojnog centra Mile Milković.
Od početka ove godine Razvojni centar Ličko-senjske županije organizirao je nekoliko serijala besplatnih predavanja vezanih uz poslovanja, bolju  učinkovitost i razvoj lokalnih OPG-a i poduzeća. Danas održani info-dan privukao je pozornost jedva desetak poduzetnika.