Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

neočekivano

Predsjednik Milanović šokirao izjavom: Habijan je gej

Autor: Portal ZL

12.01.2024. 14:02
Predsjednik Milanović šokirao izjavom: Habijan je gej

Foto: Robert Anic/PIXSELLPredsjednik Republike Zoran Milanović  danas je u Splitu gdje je bio na na svečanoj primopredaji dužnosti zapovjednika Hrvatske ratne mornarice, nakon čega je dao izjavu za medije. Komentirao je uvođenje vojnog roka, izbora za Europarlament, izmjene kaznenog zakona, ali se dotaknuo i ministra Habijana te njegove seksualne orijentacije kada je komentirao njegove golišave slike.


– Habijan je 100 posto gej”. To su pitanja osobne intime, nekih osobnih opredjeljenja ili zadatosti, je li netko gej ili nije. Htio ga je kastrirati zato jer je gej. U tim stvarima ne sudjelujem, konstatirao je Milanović za objavu Milinovića.


– Nije čovjek u ormaru, živi normalan život, odgovorio je Milanović na konstataciju novinara da ga je “izvadio iz ormara”.
– Novi francuski premijer je gej. Ako ti je jedina odlika da si gej, to nije dovoljno, sorry. To ne znači ništa. Ali ako želiš da se to zna, da imaš pride, ok, prihvaćam te. Prihvaćao sam te i ranije. Ali ako je to napravio Milinović, to je napravio pogrešno.


Ljudima se ne rugaš radi toga. Čak i ako to previše ističu. To ti ne može biti identitet, to je samo dio tvog identiteta”, rekao je. “Ako želimo biti zapadno društvo, kom krivo, kom pravo, zaključio je predsjednik Milanović.