Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

36 C°

RAT NA DESNICI

Bujancu nije emitirana nova emisija, on se oglasio videom u kojem vozi Ferrarija na daljinski

Autor: P. N.

13.06.2024. 10:33
Bujancu nije emitirana nova emisija, on se oglasio videom u kojem vozi Ferrarija na daljinski

Foto: Davor Javorović/PIXSELLZ1 televizija sinoć je skinula s programa emisiju “Bujica” ultradesnog opinion makera Velimira Bujanca i u tom terminu emitirala dvije godine staru emisiju u kojoj je gostovao nogometaš Dejan Lovren.


Dogodilo se to usred afere Ferrari Stephena Bartulice kad je predsjednik DP-a Ivan Penava prvo neizravno za podmetanje optužio upravo Bujanca, da bi kasnije to puno neposrednije izjavio i Mario Radić.


“Prema mojim informacijama, te ljude je organizirao Velimir Bujanec i, ponavljam, to je neprihvatljivo i ja ne mogu stati iza takvog ponašanja. Apsolutno je neprihvatljivo i neprimjereno što se Stjepo Bartulica našao u društvu u kojem se našao u izbornoj noći i vozio u Ferrariju.
Iako je meni objašnjeno da ni on sam nije bio svjestan s kime se vozi, ova situacija se ne može braniti i vrh DP-a je u tom smislu jedinstven”, izjavio je Radić za Jutarnji list.


Više desetaka gledatelja pitalo je Bujanca što se događa na službenoj Facebook stranici. Ovo su neki od upisa.


“Zašto nema Bujice dana nego ide repriza sa Lovrenom?”.


“Zato što je Bujo nazvao stokom vodstvo DP-a jer su pokleknuli pred Plenkovićem i Pupavcem .. i u pravu je, a zna se tko upravlja sa Z1”.


“Velimire, zašto ne odgovoriš zašto nema Bujice, nadam se da ne podržavaš onu ljigavu i licemjernu gamad koji su pokazali svoje pravo lice.


Jedini koji vrijede su Bartulica, Branka Lozo i Slobodan Prosperov Novak, a ostali su se pokazali kao licemjerna gamad bez ljudskog ponosa i časti”.


Ubrzo se oglasio i sam Bujanec koji je napisao “ne brinite, vidimo se u petak”, da bi potom objavio i prilično nadrealni video u kojem vozi crvenog Ferrarija na daljinsko upravljanje i viče “ide Bartoluči”.


“Srbi svoje poraze pretvaraju u pobjede, a Hrvati su “velemajstori” u pretvaranju veličanstvenih pobjeda u “poraze”… Ipak, sjajan uspjeh gospodina Bartulice ne može zagaditi ni tisuću imbexovaca!


I baš zbog toga – svima (posebno Benčićki i ‘benčićkama’ koje se pjene i spominju me po Saboru) poručujem; mišljenje YUlijeve medijske kamarile uopće me ne zanima, a još manje – političkih budala kojima sroljoševci tragikomično manipuliraju, napisao je Bujanec.