Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

TEŠKA NESREĆA

Zadarska policija objavila detalje nesreće u Posedarju u kojoj je stradao muškarac

Autor: Portal ZL

10.06.2024. 09:27
Zadarska policija objavila detalje nesreće u Posedarju u kojoj je stradao muškarac


​Sinoć, 09. lipnja oko 22.50 sati na državnoj cesti DC-08 u Posedarju u Ulici Jadranska cesta došlo je do slijetanja automobila zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 43-godišnjak. Na mjestu događaja policijski službenici proveli su očevid. Prema rezultatima očevida sumnja se kako se vozač kretao iz smjera Zadra te dolaskom neposredno prije kućnog broja 1, iz za sada neutvrđenog razloga slijeće s kolnika te prednjim djelom vozila udara u betonski zid obližnjeg objekta, nakon čega dolazi do zapaljenja vozila koje je u potpunosti izgorjelo. U navedenom događaju je smrtno stradao 43-godišnji hrvatski državljanin.
Na mjesto događaja su izašle hitna pomoć, policija i vatrogasci.  U razdoblju od 23.15 do 02 sata navedena dionica ceste, zbog obavljanja očevida bila je zatvorena za sav promet koji se odvijao okolnim prometnicama.


Policija je o događaju izvijestila nadležno Županijsko državno odvjetništvo u Zadru te se nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih činjenica i okolnosti ovog događaja.