Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Nasilno ponašanje

U Slavonskom Brodu pretukli mladića obučenog u Djeda Mraza, istražuju se okolnosti masovne tučnjave

Autor: Hina

24.12.2022. 21:32
U Slavonskom Brodu pretukli mladića obučenog u Djeda Mraza, istražuju se okolnosti masovne tučnjave

Foto: Milan Sabić/PIXSELLSlavonsko-brodska policija utvrđuje činjenice i okolnosti tučnjave više osoba u subotu popodne u centru Slavonskog Broda, na Šetalištu braće Radić, a po završetku kriminalističkog istraživanja dostavit će cjelovitu informaciju, priopćeno je.


O incidentu je izvijestio i lokalni portal 035portal.hr, koji donosi i snimku tučnjave u kojoj nasred ceste leži mladić obučen u Djeda Mraza. Kada se mladić pokušao pridići prilazi mu drugi mladić te ga snažno udara nogom u glavu. Nakon toga udareni mladić pada bez svijesti na asfalt.


Za sad nema informacija o težini njegovih ozljeda i da li je on ili netko drugi zatražio liječničku pomoć nakon tučnjave, naveo je portal 035portal.hr .
Iz policije je večeras priopćeno da su djelatnici OKC Policijske uprave brodsko-posavske oko 15,15 sati zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira, odnosno tučnjavi više osoba na Šetalištu braće Radić.


Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, koji su potvrdili istinitost dojave.


“U tijeku je daljnji rad policijskih službenika na utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi navedenog događaja, te ćemo po završetku kriminalističkog istraživanja dostaviti cjelovitu informaciju”, naveli su iz brodsko-posavske PU.