Nedjelja, 14. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

oduzeo mu prednost

U prometnoj nesreći na Liburnskoj Francuz teško ozlijedio motociklista

Autor: K.E.

02.08.2023. 10:06
U prometnoj nesreći na Liburnskoj Francuz teško ozlijedio motociklista

Foto: Šime Zelić/PIXSELLU prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 01. kolovoza 2023. godine u Zadru, teže tjelesne ozljede zadobio je vozača motocikla. Jučer, 01. kolovoza oko 12.00 sati u Zadru na raskrižju ulica Liburnska obala i Lančana vrata došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali automobil i motocikl.


Do prometne nesreće je došlo kada je 42-godišnji državljanin Francuske upravljao automobilom zagrebačkih registarskih oznaka te dolaskom do raskrižja oduzeo prednost prolaska i sudario se s motociklom zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin.


Uslijed udara i pada, vozač motocikla je ozlijeđen te je radi pružanja daljnje liječničke pomoći, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.


Na mjestu događaja policija je provela očevid te će po dovršetku kriminalističkog istraživanja za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača automobila, podnijeti kaznenu prijavu.