Nedjelja, 1. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

UŽAS U ZAGREBU

U nesreći u kojoj je poginuo vozač Mercedesa teško ozlijeđen putnik iz drugog vozila

Autor: Hina

28.05.2023. 12:45
U nesreći u kojoj je poginuo vozač Mercedesa teško ozlijeđen putnik iz drugog vozila

Foto: Marko Prpić/PIXSELLZagrebačka policija utvrdila je očevidom da je uzrok nesreće u kojoj je u subotu navečer poginuo 48-godišnji vozač Mercedesa bila neprilagođena brzina zbog koje se zabio u automobil u kojem je teško ozlijeđen putnik. Nesreća se dogodila nešto prije 23 sata kada je 48-godišnjak neprilagođenom brzinom kretanja ušao u raskrižje Ulice svetog Ivana i Slavonske avenije u Sesvetama gdje je prednjim dijelom naletio na stražnji dio Audia zagrebačkih oznaka. Audijem je upravljao 35-godišnjak koji je bio zaustavljen zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu za njegov smjer kretanja.


U prometnoj nesreći smrtno je stradao 48-godišnji vozač Mercedesa, a nakon obavljenog očevida je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija. Teško je ozlijeđen 33-godišnji putnik iz Audija dok je vozač lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć im je pružena u kliničkoj bolnici Dubrava.


Očevid na mjestu događaja je obavila dežurna zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva u Zagrebu u koordinaciji s ekipom za očevide zagrebačke policije.


Foto: Marko Prpić/PIXSELL