Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

U OREBIĆU

Recidivist prometnih prekršaja uhićen i novčano kažnjen

Autor: Hina

14.06.2023. 19:37
Recidivist prometnih prekršaja uhićen i novčano kažnjen

Foto: PU ličko-senjskaZbog više prometnih prekršaja u Orebiću uhićen je i kažnjen novčanom kaznom od 2.741 eura 28-godišnjak, recidivist kojeg je policija kaznila već 54 puta, najčešće zbog vožnje pod utjecajem alkohola, objavila je u srijedu Policijska uprava dubrovačko-neretvanska. Uz to je dobio i zabranu upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 18 mjeseci, a budući da ima dvije pravomoćne presude zbog počinjenih težih prometnih prekršaja, privremeno mu je oduzeto osobno vozilo kojim je upravljao.


Policajci Policijske postaje Ston su u utorak ujutro u redovnoj prometnoj kontroli u Orebiću zaustavili osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak.


Osim što za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas, utvrđeno je kako vozilom upravlja za vrijeme dok mu je pravomoćnim rješenjem ukinuta i poništena vozačka dozvola radi skupljenih više od 12 negativnih bodova. Vozač je uhićen i, uz optužni prijedlog, doveden na Općinski sud u Dubrovniku – Stalna služba na Korčuli gdje je kažnjen, naveli su iz policije


Foto: Vedran Karuza/Novi list