Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

POLICIJA

Pula: Četvorica mladića napala 19-godišnjaka

Autor: Hina

10.12.2023. 13:09
Pula: Četvorica mladića napala 19-godišnjaka

Foto: PU zadarskaPulska policija kazneno je prijavila dvojicu mladića u dobi od 22 i 20 godina te dvojicu 19-godišnjaka zbog nasilja nad 19-godišnjakom kojega su najprije lakše ozlijedili, a potom ga ugurali u prtljažnik automobila i provozali.


Sumnjiči ih se da su u subotu oko 15 sati u Trierskoj ulici, uporabom fizičke sile, a po prethodnom dogovoru, protupravno oduzeli slobodu 19-godišnjaku na način da je 20-godišnjak dogovorio susret u Trierskoj ulici s oštećenim mladićem te mu je zbog nerazriješenih međusobnih odnosa, zadao više udaraca rukama lakše ga ozlijedivši. Prijeteći mu predmetom nalik na pištolj, 22-godišnjak i 20-godišnjak su ga potom ugurali u prtljažni prostor vozila pulskih registracijskih oznaka u kojem su se kao vozač i putnik u vozilu nalazila druga dvojica osumnjičenih te su prevezli oštećenog na područje Vallelunge gdje su ga izbacili iz vozila.


Tijekom privođenja, kod 22-godišnjaka je pronađeno i 7,9 grama marihuane te mu je izdan prekršajni nalog.
Četvorica osumnjičenih muškaraca uhićena su u subotu u večernjim satima te će tijekom jutra biti predani u pritvorsku jedinicu policije, navodi u nedjelju istarska policija.