Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

prevezeni u bolnicu

Prometne nesreće u Zadru i Ražancu, teško ozlijeđene dvije osobe!

Autor: K.E.

26.05.2024. 08:40
Prometne nesreće u Zadru i Ražancu, teško ozlijeđene dvije osobe!

Foto: Marko Prpić/PIXSELLU petak, 24. svibnja, oko 06.30 sati, u mjestu Ražanac, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.


Prometna nesreća se dogodila na ŽC-6007 kada je vozač starosti 19 godine upravljao osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka, a ulaskom u zavoj nije se pridržavao sredine obilježene prometne trake nego  prelazi na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega udara u teretni automobil (kombi) zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 45-godišnji vozač.


U prometnoj nesreći ozlijeđen je 45-godišnjak, kojem su konstatirane teške tjelesne ozljede. Slijedi kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.
U petak navečer, 24. svibnja, oko 19.30 sati, u Zadru, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač mopeda teško ozlijeđen.


Prometna nesreća se dogodila na križanju ulica Akcije Maslenica i 72. bojne Vojne policije, kada je 57 godišnji vozač upravljajući mopedom zadarskih registarskih oznaka, prilikom skretanja iz Ulice Akcija Maslenica na križanju udario u rubnjak nogostupa uslijed čega je pao zajedno s mopedom na kolnik.


Pružena mu je liječnička pomoć u OB Zadar, gdje su mu  konstatirane teške tjelesne ozljede.