Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

prevezeni u ob

Prometne nesreće u Ninu i Selinama, teško ozlijeđeno dvoje ljudi

Autor: K.E.

05.06.2024. 09:43
Prometne nesreće u Ninu i Selinama, teško ozlijeđeno dvoje ljudi

Foto: Arhiva ZL

Jučer, 04. lipnja oko 16 sati u Ninu dogodila se prometa nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila kada je 23-godišnji hrvatski državljanin upravljao mopedom njemačkih registarskih oznaka te dolaskom do križanja Zadarske ulice i Ulice Put Grgura Ninskog, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste.


Uslijed naglog kočenja, došlo je do proklizavanja kotača te vozač pada na kolnik. Ozlijeđenom 23-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.


Policija će o događaju proslijediti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu dok će 23-godišnjak biti prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Nesreća u Selinama


Jedna je osoba teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 04. lipnja u 11.45 sati na državnoj cesti DC-08 u Selinama.


Nesreća se dogodila kada je 37-godišnja državljanka Ukrajine upravljala četverociklom zadarskih registarskih oznaka, u smjeru jugoistoka te dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubila je nadzor nad upravljačem te vozilom sletjela izvan kolnika na zelenu površinu.


Ozlijeđenoj vozačici pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede. U svezi navedenog događaja policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.