Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

FIZIČKI NAPAD

Prilikom uhićenja zbog droge u Splitu 31-godišnjakinja ozlijedila policajca

Autor: Hina

12.05.2023. 19:39
Prilikom uhićenja zbog droge u Splitu 31-godišnjakinja ozlijedila policajca

Foto: : PU ličko-senjskaPrilikom uhićenja u Splitu 31-godišnjakinja, kod koje su pronađene različite vrste droga, fizički je napala i ozlijedio policajca, a po završetku istrage predana je pritvorskom nadzorniku, izvijestila  je u petak splitska policija. Kako je priopćeno, policija je provela kriminalističko istraživanje nad  28-godišnjakom i 31-godišnjakinjom te je u prostorima  koje koriste u Splitu pronađeno i oduzeto 656,3 grama amfetamina, 1473 grama marihuane, 47 grama kokaina i digitalna vaga za precizno mjerenje.


Tijekom policijskog postupanja  31-godišnjakinja je u trenutku uhićenja fizički napala policijskog službenika, pri čemu ga je lakše ozlijedila, naveli su iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave.


Po dovršetku kriminalističke istrage 31-godišnjakinja je danas predana pritvorskom nadzorniku uz kaznene prijave za ‘Prisilu  prema službenoj osobi’ i ‘Neovlaštenu  proizvodnju i promet drogama’. Također 28-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo ‘Neovlaštene proizvodnje i promet drogama’ te je protiv njega također podnijeta kaznena prijava.