Četvrtak, 30. studenog 2023

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Strašan slučaj

Potvrđen identitet 48-godišnjakinje pronađene u Savi, nisu uočeni tragovi nasilja

Autor: Hina

30.12.2022. 13:30
Potvrđen identitet 48-godišnjakinje pronađene u Savi, nisu uočeni tragovi nasilja

Foto: Ivica Galovic/PIXSELLPotvrđen je identitet 48-godišnje žene čije je mrtvo tijelo u četvrtak prijepodne pronađeno u automobilu u rijeci Savi na području Slavonskog Broda, za njom se tragalo tri dana, a pregledom leša nisu uočeni tragovi nasilja.


Vezano za pronalazak automobila u Savi, kojem se nalazilo žensko mrtvo tijelo, iz brodsko-posavske policije u petak su objavili kako je potvrđen njezin identitet.


Utvrđeno je kako se radi o 48-godišnjakinji, čiji je nestanak policiji prijavljen 27. prosinca.
Pregledom tijela nisu uočeni tragovi nasilja koji bi upućivali na počinjenje kaznenog djela, ističu u policiji.


Inače, iz Save u Slavonskom Brodu u četvrtak je izvučen osobni automobil u kojem je pronađeno tijelo žene, a iz policije su započeli sa očevidom i utvrđivanjem identiteta pronađene osobe.


Vozilo su u rijeci locirali pripadnici slavonskobrodske HGSS-ove stanice koji su se u potragu, na poziv policije, uključili popodne.


Tragovi automobila koji završavaju u rijeci pronađeni su u Ulici Stjepana Radića, visećeg mosta koji nosi naftno-plinski cjevovod prema rafineriji nafte u Bosanskom Brodu.


Automobil je pronađen 60-tak metara nizvodno od mjesta na kojem tragovi završavaju u Savi.


Na temelju tog vozila izvučenog iz Save, pretpostavlja se kako je riječ o ženi iz Sibinja koja se 26.prosinca oko 23 sata odvezla od obiteljske kuće Škodom Fabia bijele boje.