Četvrtak, 13. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

PU ZADARSKA

Policija zaustavila 21-godišnjaka, on odbio test na droge

Autor: Portal ZL

18.10.2023. 11:11
Policija zaustavila 21-godišnjaka, on odbio test na droge

Foto: IlustracijaPolicijski službenici Policijske postaje Biograd su noćas, 18. listopada u 01.45 sati u Biogradu zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 20-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola 0,60 g/kg.


Jučer, 17. listopada u 23.00 sata u Zadru u Ulici Ive Mašine policijski službenici su zaustavili 25-godišnjaka koji je upravljao automobilom kojem je isteklo važenje prometne dozvole, a prethodno je od strane policijskih službenika uočen kako se vozilom kreće u Ulici Nikole Šopa u zabranjenom smjeru, nakon čega se nije zaustavio na izdane naredbe policijskih službenika.


Istog dana u 15.30 sati u Zadru u Ulici Ante Starčevića zaustavljen je automobil gospićkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 21-godišnjak koji je odbio ponuđen test na droge. Vozači zatečeni u prometnim prekršajima su sankcionirani temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok se u prostorijama policija do prestanka djelovanja opojnog sredstva nalazi 39-godišnji hrvatski državljanin.
Naime, jučer u 15.25 sati u Vrsima policijski službenici zaustavili su automobil riječkih registarskih oznaka s kojim je pod utjecajem alkohola od 2,09 g/kg upravljao 39-godišnjak koji je tijekom postupanja vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.