Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

51-GODIŠNJAKINJA

Osumnjičena za ubojstvo nevjenčanog supruga u Splitu kod pritvorskog nadzornika

Autor: Hina

02.05.2023. 16:26
Osumnjičena za ubojstvo nevjenčanog supruga u Splitu kod pritvorskog nadzornika

Foto: Vedran Karuza/Novi listPolicija je u utorak izvijestila da je kazneno prijavila i pritvorila 51-godišnju ženu osumnjičenu da je u petak navečer, u stanu u Splitu, ubila svog nevjenčanog supruga (49).


Ubojstvo se dogodilo 28. travnja ​oko 20.35 sati u gradskom kvartu Visoka u unajmljenom stanu u kojem je osumnjičena, porijeklom s Visa, živjela s dvije godine mlađim muškarcem.


Zločinu je navodno prethodio sukob u stanu, nakon čega je žena nožem po prsištu izbola muškarca koji je ubrzo preminuo. Potom je zvala pomoć, a stigla je i policija koja je cijelu noć u prizemnom stanu obavljala očevid.
Osumnjičena je prilikom uhićenja na mjestu zločina bila u rastrojena, a imala je i ozljede zbog kojih je završila u splitskoj bolnici.


Prema pisanu medija liječili su je na odjelu neurokirurgije, a ima frakturu lubanje te slomljena rebra. Policija zbog toga nije mogla dovršiti kriminalističko istraživanje pa je pritvorskom nadzorniku predana tek nekoliko dana nakon uhićenja.


Nakon podnošenja kaznene prijave osumnjičenu očekuje ispitivanje na tužiteljstvu koje treba odlučiti hoće li od suca istrage zatražiti da joj odredi istražni zatvor ili će se braniti sa slobode.