Nedjelja, 26. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

DETALJI TEŠKOG UBOJSTVA

Ocu nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja

Autor: Šarlota Brnčić

03.03.2024. 10:05
Ocu nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja

Foto: Davor Kovačević/NLPu zagrebačka priopćila je detalje jučerašnjeg ubojstva na Črnomercu, kao i da je osumnjičeni pod nadzorom policije. Navode kako se sumnja da je, oko 10.50 sati na Črnomercu u Ulici Vinogradi, u stanu u prizemlju kuće, osumnjičeni 26-godišnjak počinio kazneno djelo “Teško ubojstvo” iz članka 111. t. 1. Kaznenog zakona na štetu 51-godišnjeg muškog člana obitelji kojemu je nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja.


Osumnjičeni se pješice dao u bijeg, a nedaleko mjesta događaja policijski su ga službenici na ulici prilikom bijega uhitili i stavili pod nadzor policije. Kako je osumnjičeni imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice gdje mu je sanirana ozljeda.


S obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi. Na mjestu događaja policijski službenici ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke su obavili očevid.
Kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove nakon čega će biti podnijeta kaznena prijava protiv osumnjičenog 26-godišnjaka Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.