Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

36 C°

UŽAS U SPLITU

Nepoznati muškarac jutros u Splitu palicom istukao djevojku pa je spolno zlostavljao. Policija ga traži

Autor: P. N.

16.06.2024. 13:30
Nepoznati muškarac jutros u Splitu palicom istukao djevojku pa je spolno zlostavljao. Policija ga traži

Foto: PU ZADARSKA/IlustracijaSplitska policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je danas na području grada metalnom palicom pretukao mlađu djevojku, a potom je i prisilio na “radnju izjednačenu sa spolnim odnosom”.


“Danas, 16. lipnja 2024. godine na području Splita za sada nepoznati muškarac šipkom je udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem. Oštećenoj je pružena liječnička pomoć u bolnici, zadobila je tešku tjelesnu ozljedu – frakturu zapešća na ruci i lakšu ozljedu na glavi i otpuštena je iz bolnice”, priopćili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.


Na mjestu događaja obavljen je očevid, obavješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu i provodi se intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.
“Osobe koje eventualno raspolažu s informacijama vezano uz ovaj događaj pozivamo da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli s njima obaviti razgovor. U cilju zaštite žrtve nismo u mogućnosti u ovom trenutku pružiti više informacija vezano uz opisani događaj”, stoji u priopćenju.