Nedjelja, 23. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Prijetnje

Na sudu nema bombi, službenici vraćeni u prostorije

Autor: ZL

05.12.2022. 13:55
Na sudu nema bombi, službenici vraćeni u prostorije

Foto: Filip GotovinaPolicijska uprava zadarska zaprimila je tijekom jutra anonimne dojave o navodno postavljenim eksplozivnim napravama na objektima pravosudnih tijela u Zadru. Na obje lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti.


– Obavljenim pregledom na obje lokacije pravosudnih objekta u Zadru nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi, poručili su iz PU zadarske.


Dojave o postavljenim eksplozivnim napravama zaprimljene su i na području drugih policijskih uprava te građane ovom prilikom podsjećamo na samozaštitno ponašanje i pozivamo ih da u slučaju uočavanja sumnjivih predmeta ili osoba o svemu obavijeste policiju na 192, a svi su djelatnici vraćeni na radna mjesta.
Kako doznajemo u zadarskoj policiji, u 11:46 sati stigla je dojava o postavljenoj bombi u trgovačkom centru Supernova. Zaposlenici i posjetitelji Supernove se evakuiraju, a na teren su upućene policijske snage koje će obaviti protueksplozijski pregled, a kako se doznaje stigle su dojave i u City Galleryju.