Utorak, 6. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

buran petak 13.

Kod Nove Gradiške 9 prometnih nesreća, poginuo 51-godišnjak, 12 oslijeđenih

Autor: Hina

15.01.2023. 10:20
Kod Nove Gradiške 9 prometnih nesreća, poginuo 51-godišnjak, 12 oslijeđenih

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELLSlavonsko-brodska policija nakon provedenih očevida u nedjelju je priopćila da se sinoć na autocesti A3 blizu Nove Gradiške dogodilo ukupno devet prometnih nesreća u kojima je sudjelovalo više vozila, poginuo je 51-godišnji državljanin BiH, a 12 osoba je ozlijeđeno.


Jutros u 7,25 sati, pušten je promet na autocesti A3 između čvora Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca, koji je bio zatvoren tijekom obavljanja očevida.


– Na autocesti A3 u blizini Nove Gradiške, dogodilo se ukupno devet prometnih nesreća u kojima je sudjelovalo više vozila.  U tim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, te je utvrđeno kako je riječ o 51-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine.
Prema trenutnim saznanjima i nakon završenog očevida na mjestu događaja, u spomenutim prometnim nesrećama 12 osoba je ozlijeđeno, te zbrinuto u bolnici u Novoj Gradiški, navedeno je u jutrošnjem dopunjenom priopćenju iz Policijske uprave brodsko-posavske.


Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika i provođenje kriminalističkog istraživanja, utvrđivanja činjenica i okolnosti nastanka prometnih nesreća, te po završetku slijedi priopćenje, najavljeno je iz PU.