ponedjeljak, 20. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

FIZIČKI NAPAD

Istražni zatvor uhićenom 23-godišnjem napadaču na maloljetnike u Vukovaru

Autor: Hina

08.01.2024. 21:22
Istražni zatvor uhićenom 23-godišnjem napadaču na maloljetnike u Vukovaru

Foto: IlustracijaNakon provedenog ispitivanja, 23-godišnjaku, osumnjičenom da je jedan od sudionika u fizičkom napadu na skupinu maloljetnika u Vukovaru od kojih je nekoliko teško ozlijeđeno, određen je u ponedjeljak istražni zatvor odlukom istražnog suca Županijskog suda u Vukovaru.


Postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni 23-godišnjak i još trojica osumnjičenika, u subotu, 6. siječnja oko 22,30 sati, kod mosta Jean-Michela Nicoliera u središtu Vukovara – s ciljem da teško tjelesno ozlijede djecu 2008. i 2009. godišta – zadali im više udaraca šakama i nogama u predjelu glave i tijela nanijevši im teške tjelesne ozljede i tjelesne ozljede.


Iz vukovarskog Općinskog državnog odvjetništva izvijestili su i da je sudac istrage prihvatio njihov prijedlog i odredio osumnjičeniku istražni zatvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će ometati kazneni postupak utjecajem na iskaze žrtva, svjedoke i ostale osumnjičenike te postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će ponoviti kazneno djelo, odnosno počiniti teže kazneno djelo.
Skupina starijih mladića, pripadnika navijačke skupine BBB napala je u subotu navečer skupinu maloljetnika te je nekolicini nanijela teške tjelesne ozljede zbog kojih su hospitalizirani u osječkom KBC-u.


Iz Policijske uprava vukovarsko-srijemske izvijestili su da i dalje istražuju događaj.