Srijeda, 16. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

KVAR

Putnici s trajekta Vladimir Nazor: 'Ovome se nismo nadali. Najteže nam je...'

Autor: Portal ZL/Nikolina Lucić

16.10.2024. 17:16
Putnici s trajekta Vladimir Nazor: 'Ovome se nismo nadali. Najteže nam je...'

Foto: Nikolina Lucić



Na Jadrolinijinu trajektu Vladimir Nazor došlo je u srijedu do kvara električne instalacije zbog čega se putnici i vozila nisu mogli iskrcati na otoku Istu pa se brod okrenuo prema Zadru. Valentina koja je putovala na Ist s dosta tereta kazala nam je kako su preko razglasa od posade ubrzo po primjećivanju kvara dobili sve potrebne informacije. Znali su, kazala je, da su obje rampe zakazale.




– Najgore je što smo dan potrošili nizašto. U 11 smo krenuli da bi u 17 opet bili u Zadru. Put je bio u redu, sve je prošlo bez problema, najteže nam je izgubljeno vrijeme, no Jadrolinija će nam vratiti novac, poručila je Valentina.


Da se ovakve situacije mogu desiti i da su u plovidbi uobičajene poručio je gospodin Marin, koji ipak nije stigao do Silbe.


– Glavno da nitko nije ozlijeđen, a sve se ostalo da srediti. Iako se ovome nismo nadali, ipak je sve prošlo bez većih teškoća, dodao je Marin.
Iako brod nije bio pun putnika, na njemu se prevozila velika količina tereta, na čije se iskrcavanje još uvijek čeka. Po uplovljavanju na brod je prvi stupio majstor koji treba riješiti kvar.