Srijeda, 16. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

britanski telegraph

Hotel na Dugom otoku na popisu najboljih 20 u Europi za jesensko putovanje

Autor: Katarina Ergović

15.10.2024. 14:29
Hotel na Dugom otoku na popisu najboljih 20 u Europi za jesensko putovanje

Foto: Villa Nai 3.3



Ugledni britanski Telegraph objavio je popis najboljih 20 hotela za posjet tijekom jeseni. Uz hotele iz Francuske, Italije, Portugala, Španjolske, Grčke i Slovenije, na popisu se nalaze i dva hrvatska hotela, Meneghetti Wine Hotel u istarskim Balama te Villa Nai 3.3 na Dugom otoku.


Ovo je još jedno u nizu priznanja za ovaj fascinantan i luksuzan hotel iz Zadarske županije. Prošle godine osvojili su i prestižnu nagradu BIG SEE Tourism Design Award, a kao i sad, često su na popisu najboljih hotela u brojnim prestižnim časopisima.


Telegraph za ovaj prekrasan hotel u Žmanu ima samo riječi hvale.




– Isklesan na padini brda poput futurističkog prikaza Hobbitovog doma nalazi se Villa Nai. Samo je za odrasle, a sastoji se od osam luksuznih soba i apartmana.


Staklene stijene i vanjske terase dizajnirane su da izgledaju kao nevidljiva granica između interijera i prekrasnih pogleda na borove i hrastove šume koje se protežu otokom.


Okruženi maslinicima, gosti se mogu pridružiti u berbi i upoznati proces dobivanja najslasnijeg ulja prije nego što uživaju u jelima prožetima maslinovim uljem u restoranina samog hotela.


U 3.3. restoranu se uz svako jelo sljubljuju sjajna vina, a u Grotti 11,000, još jednom restoranu u sklopu hotela, možete uživati u ribi, morskim plodovima i domaćem mesu pripremljenog na otvorenoj vatri.


Spa nudi tajlandske i balijske tretmane idealne nakon dana istraživanja pješčanih plaža otoka i tihih, netaknutih ribarskih sela, piše Telegraph.